Депутати Львівської обласної ради направили до Верховної Ради, президента та Кабміну щодо денонсації Договору про дружбу, співробітництво та партнерство між Україною і Росією.

Дане звернення підтримали 65 депутатів, повідомляє сайт облради.

Львівські депутати звернулись з проханням прийняти Закон України "Про денонсацію Договору про дружбу, співробітництво та партнерство між Україною і Російською Федерацією".

В повідомленні йдеться про те, що вторгнення російських військ на територію України та анексія Криму свідчать про грубе порушення Росією своїх зобов'язань.

Депутати заявляють, що збройне вторгнення регулярних російських військових підрозділів та окупація значної території Донецької та Луганської областей, а також підтримка екстремістських та терористичних організацій свідчать про порушення засад добросусідства між країнами, розпалювання міжнаціональної та міжнародної ворожнечі.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще