Вчора о 15:10 на двері підприємці з Мелітополя повісили траурний вінок, під яким прикріпили невідомий предмет. До будинку по вулиці 30д-річчя Перемоги виїхала слідчо-оперативна група. Під вінком міліціонери виявили гранату "Ф-1" сучасного виробництва. "Лимонка" була знешкоджена працівниками вибухотехнічної служби області.

Міліція завела кримінальну справу за цим фактом, підозрювані розшукуються. Санкція даної статті передбачає до семи років позбавлення волі.

Читайте також: Житель Краматорська кинув гранату в квартиру сусідів

Власник квартири розповів, що це не перше правопорушення проти нього. У ніч на 17 квітня невідомі підпалили два його автомобіля "Фольксваген", припарковані у дворі будинку.

Нагадаємо, що 22 квітня в Одеській області сьогодні вночі невідомі закинули у двір приватного підприємця в селі Оленівка бойову гранату

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще