Samsung в першому кварталі поточного року посів перше місце з продажу смартфонів у світі. Компанії, згідно зі звітом аналітичного агентства Strategy Analytics, вдалося випередити свого головного конкурента Apple.

Південнокорейська компанія реалізувала 83,2 млн. своїх пристроїв проти 61,2 млн. iPhone у Apple.

За інформацією Strategy Analytics, за останні три місяці 2014-го Apple і Samsung поділили звання найбільшого світового виробника смартфонів, продавши по 74,5 млн. пристроїв.

Третій рядок у рейтингу найбільших продавців смартфонів на початок 2015 зайняла компанія Lenovo-Motorola. Їй вдалося продати 18, 8 млн. смартфонів. Слідом йде китайський Huawei з 17,3 млн. своїх пристроїв.

Всього, за даними аналітиків, за перші три місяці 2015 у світі було продано 345 млн. смартфонів - це на 21% вище, ніж в аналогічному періоді минулого року.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще