Голлівудська зірка Дженніфер Лопес збирається заміж за свого бойфренда Каспера Смарта. Для співачки це буде четвертий шлюб, а для молодого танцюриста - перший. З точним місцем проведення церемонії пара ще не визначилася, але серед варіантів - Гаваї і Пуерто-Ріко.

Друзі Дженіфер розповіли, що на одруження і святкування вона витратить більше трьох мільйонів доларів, тому що впевнена, що Каспер - її друга половинка.

45-річна співачка і 28-річний танцюрист тривалий час були разом, але потім розлучилися. Після великого розриву пара відновила стосунки і вирішила їх узаконити.

Читайте також: Віра Брежнєва зібралася заміж втретє

Нагадаємо, що у Дженіфер Лопес є діти від попереднього шлюбу, 6-річні близнюки Емма і Макс. Перш ніж прийняти рішення про заміжжя, Лопес порадилася з німі.она вже була одружена з офіціантом Охані Ноа, танцюристом Крісом Джаддом і музикантом Марком Ентоні, від якого народила двох дітей

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще