Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заборонив будь-які номери на машинах, крім державних реєстраційних знаків. Тепер співробітники ДАІ уповноважені не пропускати машини з ультрапатріотичними номерами.

Аваков пояснив, що зловмисники, які розстріляли міліціонерів в Києві в ніч на понеділок, переховувалися на авто з номерними знаками ПТН-ПНХ, що перешкоджало їх затриманню.

За словами глави МВС, до таких жорстких заходів вдалися для того, щоб під "етикетками" не ховалися бандити, які одягають форму учасників АТО.

Читайте по темі: Вбивці київських міліціонерів зізналися в обстрілі поста ДАІ

"У нас багато героїчних хлопців, які приїхали з війни. І багато негідників, які під них маскуються. Ми більше з цим миритися не будемо. Сподіваюся, що цю дисципліну військові та справжні патріоти зрозуміють", - додав він.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що в ніч на 4 травня двоє в масках вчинили збройний напад на автозаправку в Деснянському районі Києва, в результаті чого загинули двоє міліціонерів.