Сьогодні в лікарні помер боєць батальйону "ОУН" Дмитро Афанасьєв. Він учора отримав поранення під час бойового зіткнення з терористами в районі населеного пункту Піски.

Військовий до останнього воював з терористами за важливий стратегічний об'єкт - Донецький аеропорт. Після того, як батальйон вийшов з Пісків, він залишився з бойовою групою, щоб продовжувати бої з противником.

Вчора бойовики атакували цю групу, застосували міномети. Військовий, більш відомий по позивному "Лимон", отримав важкі поранення і був доставлений в лікарню, де помер сьогодні вранці.

Читайте також: Поранених бійців АТО лікуватимуть в Грузії

Дмитро Афанасьєв був родом з Краматорська. Про те, що він воює за аеропорт, не знала навіть його мама.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

У прес-центрі АТО повідомили, що 4 травня протягом доби на Донбасі загинули два українських військових, п'ятеро отримали поранення