З 18.00 до опівночі бойовики 42 рази порушили режим дотримання припинення вогню, при цьому ворог інтенсивно застосовував важку артилерію.

На Донеччині бандформування тричі обстрілювали позиції сил АТО з артилерії калібру 152 міліметра неподалік від Авдіївки і двічі в районі Широкиного, повідомляє прес-центр АТО.

"По позиціях українських військових поблизу села Широкино ворог також двічі застосовував артилерію калібру 122 міліметри. З такого ж озброєння вони вели вогонь по опорних пунктах поблизу населених пунктів Опитне і Водяне", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Бойовики планують 9 травня обстріляти мирну акцію в Донецьку - штаб АТО

Обстрілу з 120-міліметрових мінометів були піддані позиції військ в районі населених пунктів Опине, Північне, Гранітне, Широкино і Піски, а поблизу Кірово противник відкривав вогонь з танка, мінометів і стрілецької зброї.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

На Луганщині бандформування найбільш інтенсивно обстрілювали в районі Станиці Луганській - із зенітної установки, автоматичних гранатометів і стрілецької зброї.