Тайванські грумери ввели нову моду на стрижки тварин. Останнім писком моди на Тайвані нині вважають геометричні стрижки для собак.

Мордочкам домашніх улюбленців, завдяки стрижці, надають квадратної або круглої форми. Це виглядає дуже кумедно.

Започаткував такі стрижки тайванський грумер одного з місцевих салонів Tain Yeh. Він розповів, що ідея так підстригти собаку спала йому на гадку випадково. Одна з клієнток, господиня песика, хотіла чогось екстравагантного для свого улюбленця. Зрештою у її собачки вийшла кумедна квадратна мордочка.

Ажіотаж почався після того, як фото модного пса опублікували в соціальних мережах. На Тайвані господарі тисячами почали вести своїх чотириногих на нові креативні стрижки.

Наразі це все перетворилося на своєрідне змагання. Господарі тваринок змагаються, фото чийого собаки набере найбільшу кількість лайків в мережах.

Популярні новини зараз
"Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще