У столиці на місці дитсадка забудовники планують спорудити новий житловий комплекс. Місцеві мешканці протестують проти майбутньої забудови.

Дитячий садочок №84 розташований в одному з найпрестижніших районів столиці – по вулиці Анрі Барбюса, 28-а, що на Печерську. Зараз він не працює.

2006 року міська влада передала земельну ділянку під ним під забудову компанії "Будтехальянс ЛТД". Забудовник заявив, що планує спорудити житлово-офісний комплекс з вбудованими об'єктами інфраструктури, зокрема й дитсадочком. Але до будівництва за 8 років так і не приступив.

Зараз активісти стверджують, що забудовник готовий розпочати будівництво.

"Ми хочемо цьому завадити. Навіщо зводити житлово-офісний комплекс і дитсадок, якщо будівля дитсадка вже є?", - каже місцевий активіст Олег Шевчук.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Активісти закликають відстояти будівлю.

У компанії "Будтехальянс ЛТД" здивовані такою реакцією та стверджують, що поки не планують ні зносити дитсадок, ні розпочинати будівництво.