Один з найбільших світових виробників кондитерських виробів компанія Nestle може купити кондитерську компанію Roshen.

Про це повідомляє агентство Bloomberg.

Проте, за інформацією агентства, ця сума втричі нижче за ціну, яку запропонувало керівництво компанії. Президент України Петро Порошенко оцінив свою компанію в 3 млрд. доларів.

Читайте також: На майно Липецької фабрики Roshen накладено арешт

"Абсолютно неможливо продати компанію за стільки в такий час. Ніхто не може продати тут нічого", - зазначив генеральний директор Roshen В'ячеслав Москалевський.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Nestle поки не дає коментарів щодо можливої купівлі. Це поки єдина компанія, яка зацікавилась у придбанні Roshen.

Керівник Адміністрації президента Борис Ложкін зазначив, що переговори про продаж активу тривають, але попит не просто поганий, а дуже поганий.

Roshen, за інформацією агентства, найдорожчий актив українського президента.

В цьому році в компанію планують інвестувати 50 млн. доларів. Їх спрямують на проекти з виробництва льодяників і нові потужності з виробництва бісквітів під Києвом.

Нагадаємо, під час виборчої кампанії на пост Президента Порошенко пообіцяв, що продасть свій головний актив – корпорацію "Roshen". Її продажем, з його ініціативи, займається інвесткомпанія Rothschild.