Міліція просить допомогти знайти бандитів, які у п'ятницю о 19:15 скоїли збройний напад на АЗС в місті Біла Церква. На місці події ніхто не постраждав. Правоохоронці оголосили план "перехоплення" в області.

Про це повідомляє прес-служба МВС Київської області.

Згідно з її інформацією, автозаправна станція розташована на вул. Сквирське шосе на виїзді з міста Біла Церква. До неї під'їхав автомобіль "Ford Scorpio" кольору хакі. Невідомий вийшов з машини та підійшов до каси. Погрожуючи зброєю, зловмисник почав вимагати гроші. Касиру та оператору-заправнику, які були в приміщенні АЗС, вдалося сховатися. Невідомий вистрелив двічі в приміщенні АЗС. Після цього, не дочекавшись грошей, він сів у автомобіль і поїхав у невідомому напрямку.

Під час нападу ніхто не постраждав. Правоохоронці намагаються встановити особи нападників та їхнє місцеперебування. У Київській області оголошено план "Перехоплення".

"Максимальний репост! Саме на цьому автомобілі було здійснено розбійний напад в Білій Церкві 8 травня 2015 року. Допоможіть встановити місцеперебування автомобіля", - закликає начальник білоцерківської міліції Сергій Рудюк.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо, 4 травня двоє невідомих у масках вчинили розбійний напад на автозаправну станцію. Бандити поранили в руку працівника АЗС і забрали з каси 800 гривень. Правоохоронці відзвітували про затримання нападників та їхньої спільниці.

Читайте по темі: Вбито ключових свідків у справі звірств "беркутівців"