9 травня, із 18:00 до опівночі, сепаратисти порушили режим тиші 35 разів, використовуючи важке озброєння.

Про це повідомляє прес-служба штабу АТО.

"На Донецькому напрямку бандити стріляли по нашим військовим з 120 та 82 міліметрових мінометів у в районі Пісків, Опитного, Мар'їнки та шахти Дутовка. Крім того вони вели вогонь з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї в районі шахти Дутовка, населених пунктів Авдіївка, Мар'їнка, Водяне. У Пісках працював снайпер",- ідеться в повідомленні.

Читайте також: Бойовики обстріляли бійців АТО в День Перемоги

Також, відбулося бойове зіткнення в районі Мар'їнки, бійці АТО успішно відбили напад.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

У Луганській області терористи обстріляли Сокільники, Станицю Луганську та Щастя із зенітних установок, гранатометів, кулеметів, стрілецької зброї.

На Артемівському напрямку стріляли по Золотому із 120 - міліметрових мінометів, а із протитанкового керованого ракетного комплексу по населеним пунктам Россадки та Лозове.

У районі Маріуполя сепаратисти вели вогонь із танку по Павлополю ввечері, а вночі стріляли з гранатометів та стрілецької зброї по Широкіному і Піщевику.

Ворожа аеророзвідка працювала над Сокільниками, Трьохізбенкою та Лебедином.

"Військово-цивільні державні адміністрації організували урочистості навіть у невеличких містах, в тому числі і на лінії розмежування. Відзначити День перемоги прибули ветерани навіть з тимчасово окупованих територій", - підсумовує речник АТО Леонід Матюхін.