Із 27 по 28 травня у столичному театрі опери і балету для дітей та юнацтва триватиме фестиваль хореографічного мистецтва "КМАТОБ-FEST-2015".

Про це повідомляє прес-служба театру.

Тема цьогорічного фестивалю - мовою хореографічного мистецтва відобразити пошук життєвих цінностей у швидкоплинному сьогоденні.

Читайте також: Мінюст допомагає росіянам та сепаратистам знищити танцювальний спорт в Україні

"Організовуючи фестиваль, відбираючи колективи, які представлять свої прем'єри на сцені театру, ми ставили завдання перед хореографами — показ балетів-роздумів, які акцентуватимуть увагу глядачів, насамперед, на проблемах людини у сучасному світі", — розповів організатор фестивалю Олексій Бусько.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Подію відкриє його вистава "Видіння Рози" на музику Олександра Родіна. У ній ідеться про історію дівчини на ім'я Роза, яка стала заручницею свого тіла. Лише справжні почуття проведуть її душу до просвітлення крізь темряву буденності.

На фестивалі покажуть також постановку Раду Поліктару "Довгий різдвяний обід" - балет-роздум про те, якими суєтними, марними справами ми наповнюємо дорогоцінний час нашого існування на землі.

Головна сюжетна лінія оповідає про дев'яносто років із життя родини Байярдів, що проносяться у вигляді різдвяних обідів.

Завершить "КМАТОБ-FEST-2015" дивертисмент сучасної хореографії.