Активність проросійських бойовиків зростає на півдні Донецької області України. Зафіксовано прибуття через Тельманове тактичної групи бойовиків "ДНР": 160-180 осіб, при 12 танках і 22-х одиницях ББМ і автотранспорту.

Про це пише керівник "Інформаційного опору" народний депутат України Дмитро Тимчук на сторінці в Facebook.

"До Петровського та Куйбишевського районів Донецька продовжує прибувати посилення угруповання російсько-терористичних військ, зосередженого в місті. Через Макіївку до Донецька прибули дві групи бойовиків по 50-60 осіб. Крім того, зі складу тактичної групи терористів, зосередженої в районі н. п. Ясинувата, у південні райони Донецька перекидається бронетехніка (зафіксований маневр танкової групи на 7 одиниць, у супроводі спецтранспорту)", - йдеться в повідомленні.

Відзначається активізація бойовиків на ділянці Мар'їнка – Степове. В даному районі також зафіксовані спроби терористів вести активну наземну розвідку, зафіксовані неодноразові обстріли з боку снайперських груп противника.

Читайте також: Лідер донецьких бойовиків заробляє 30 тисяч доларів на місяць

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще