Британський принц Гаррі вразив Нову Зеландію своїм виконанням бойового танцю народу маорі, який називається хака.

Про це повідомляє британське видання The Daily Mirror.

Молодший син Чарльза і Діани відвідав військовий табір Лінтон. Він є найбільшою військовою базою Нової Зеландії. Принцу запропонували взяти участь у традиційній церемонії. Під час неї виповнюється бойовий танець.

Репетиція тривала 20 хвилин і проходила в закритому режимі. По її завершенні принц Гаррі разом з іншими військовими виконав танець хака перед камерами і продемонстрував свій талант.

Під час візиту він зустрівся зі військовослужбовцями та їхніми сім'ями, які живуть на базі. Також Гаррі зіграв у тач-регбі разом з учнями місцевої школи.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Хака це традиційний танець новозеландського народу маорі. Його виконує група у супроводі ритмічних вигукуваннь слів акомпанементу. Найвідомішою за межами Нової Зеландії є хака, традиційно виконувана національної збірної цієї країни з регбі перед матчами.