Служба безпеки розсекретила склад боєприпасів терористів "ДНР" в районі Калинівки Новоазовського району. Про це повідомляє міський сайт 0629.ua

Бойовики планували здійснити теракти в Маріуполі, щоб дестабілізувати ситуацію в місті. Міліціонери вилучили у схованці сепаратистів чотири протитанкові міни, тротилову шашку та дві міни з електродетонаторами. Ці інгредієнти використовують для створення фугасів.

Останнім часом в зоні АТО почастішали випадки, коли місцеві жителі і військові підриваються на цьому вибуховому пристрої. СБУ знищила боєприпаси.

Читайте також: У Красноармійську виявили забуті терористами боєприпаси

Проводятьоперативні слідчі дії з метою встановити обставин злочину та осіб, причетних до нього.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Нагадаємо, що напередодні травневих свят СБУ виявила сховища зброї бойовиків в Маріуполі. Бойовики організували сховок в одній зі зруйнованих споруд автотранспортного підприємства. Міліція вилучила звідти чотири ручні протитанкові гранатомети РПГ-18 і РПГ-26, п'ять бойових гранат РГД-5, Ф-1, майже чотири сотні патронів до автоматичної зброї та інші засоби для здійснення терактів.