В Житомирській області на трасі Київ-Чоп загорівся автомобіль з людьми.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС Житомирської області.

Повідомлення про пожежу отримала 24-а пожежно-рятувальна частина смт. Любар. Черговий Любарського РВ УМВС повідомив пожежників про загорання автомобіля Ваз 2019 на узбіччі траси Київ-Чоп.

В автомобілі їхало двоє чоловіків. За кермом був 29-річний водій, а поряд знаходився 19-річний пасажир. В результаті пожежі чоловіки отримали опіки шкіри 2-3 ступенів. Каретою "швидкої" доставила постраждалих до Любарської центральної районної лікарні.

Загоряння автомобіля сталось через вибух у салоні. Чоловіки, рухаючись по дорозі, захотіли підпалити цигарку. Один із них дістав запальничку та скористався нею. Пролунав вибух. Вогонь миттєво розповсюдився по салону. Пасажири зупинили легковик та швидко залишили його.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

На момент прибуття рятувальників авто знаходилась на узбіччі траси. Салон був повністю охоплений вогнем. Пожежники загасили пожежу водою та піною.

За однією із версій фахівців, вибух стався із-за іскри запальнички, який і призвів до пожежі. В легковик була встановлена газова установка. Вона травила, але чоловіки проігнорували запах газу в салоні та використали запальничку.

Остаточна причину загоряння з'ясують фахівці після відповідних експертиз.