Члени громадських організацій Маріуполя планують вигнати місію ОБСЄ з України в цілому і з міста зокрема. Про це повідомив активіст Ярослав Кравченко на засіданні штабу оборони міста.

Він підкреслив, що місія не визнає Широкине українською територією і не вказує у своїх звітах той факт, що військову техніку бойовикам постачає Росія. Кравченко звинуватив членів ОБСЄ у тісній співпраці з країною-агресором. Він підкреслив, що 80 відсотків спостерігачів все-таки пов'язані з Росією.

"Голос Америки" написав, що представники ОБСЄ фотографують місця розташування українських сил і зливають всю цю інформацію противнику", - підкреслив Кравченко.
Решта активістів нагадали, що ефективність міжнародних спостерігачів дуже низька, вони не сприяють зняттю напруженості на сході країни.

Ярослав Кравченко закликав громадськість Маріуполя вийти на пікет під стіни ОБСЄ з наміром вигнати місію з міста.

Нагадаємо, що терористи сьогодні обстріляли Широкине з мінометів 82 калібру.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Читайте також: Терористи обстріляли Щастя з крупнокаліберних кулеметів