У Єнакієвому місцеві жителі протестують проти терористів "ДНР". Працівники транспортного депо не вийшли на роботу через затримку зарплати самопроголошеною владою.

Акція протесту почалася ще вчора ввечері. Сьогодні вранці водії трамваїв не вийшли на роботу.

"Поки не буде виплачена заборгованість по заробітній платі, виїжджати вагони не будуть", - пообіцяли працівники депо.

За словами місцевих жителів, останній раз зарплату працівники комунального транспорту міста отримували у вересні 2014 року. Терористи обіцяли виплачувати рублями, але досі цього не зробили. 17 листопада 2014 в місті кілька десятків жінок прийшли в "міськадміністрацію" вимагаючи соціальних виплат на дітей.

Подібні "голодні бунти" проти політики сепаратистів влаштовували місцеві жителі Макіївки, обурені різким підвищенням цін на продукти.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Тим часом в самопровзглашенной "ЛНР" у квітні стартував пілотний проект "Працюй за їжу", суть якого полягає в наданні талонів на їжу в обмін на виконання громадських робіт.

Нагадаємо, що Єнакієве контролюється бойовиками ДНР і входить до складу окупованої території. У цьому місті народився екс-президент Віктор Янукович, який перебуває на території Росії, куди втік в лютому 2014 року.

Матеріал по темі: На Донбасі почалися бунти проти сепаратистів