Французький актор Жерар Депардьє, відомий своїми проросійськими симпатіями, на прес-конференції в Каннах на питання про Україну, Росію і ставлення до Володимира Путіна відповів словами "Слава Україні".

"Україна? Слава Україні!" - заявив улюбленець Путіна.

Такою була відповідь на запитання журналістки про те, чи змінилося його ставлення до Путіна і Росії через ситуацію в Україні.

Читайте також: Українська актриса в Каннах розгорнула плакат на захист Савченко та Сенцова

Спеціальний показ для преси фільму "Долина любові" з Жераром Депардьє та Ізабель Юппер у головних ролях відбувся напередодні. Фільм розповідає історію колишнього подружжя, яке разом поїхало на тиждень у Долину смерті, що у США. Це було останнє бажання їхнього спільного сина, який покінчив життя самогубством. Незважаючи на гучні імена французьких акторів, фільм отримав багато негативних рецензій.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Нагадаємо, Жерар Депардьє вирішив поміняти місце мешкання після податкової реформи французького президента Франсуа Олланда, яка передбачала для таких, як він, суттєве збільшення податків. У січні 2013 року актор отримав російський паспорт з рук Володимира Путіна.