У смт Варва на Чернігівщині у результаті отруєння у місцевому кафе госпіталізували 11 осіб. За попереднім діагнозом у них - гостра кишкова інфекція.

Про це повідомляє Держслужба України з надзвичайних ситуацій.

"22 травня в оперативно-чергову службу надійшла інформація про те, що протягом 16-17 травня в смт Варва до інфекційного відділення центральної райлікарні з попереднім діагнозом - гостра кишкова інфекція госпіталізовано 11 осіб, які вживали страви в кафе" Зодіак ", - ідеться в повідомленні.

Читайте також: Від отруєння в ресторані постраждали вже 55 львів'ян

Сьогодні, станом на 7:00 23 травня, госпіталізовані перебувають у стані середнього та легкого ступеня тяжкості. Причина захворювання встановлюється.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Раніше, 55 людей госпіталізували із 12 по 15 травня через харчове отруєння в ресторані у Львові.

24 постраждалих звернулися до лікарні після обіду 11 травня в Театрі пива Правда. Відвідувачі їли кури-гриль, картопля по-домашньому, страви з риби і страви з заварним кремом. За фактом масового отруєння міліція відкрила кримінальне провадження.