Молодий український бренд одягу Varenyky Fashion проілюстрував пропозицію взяти участь у конкурсі для користувачів соцмереж незвичайною серією художніх робіт - фотографій дівчат у вишиванках у поєднанні із намальованими портретами.

Їх компанія виклала на своїй сторінці у Facebook.

"Порадившись між собою ми вирішили провести конкурс в підтримку нашого Арт-проекту та популяризації традиційного національного українського одягу через сучасні тренди, та розіграти 5 подарункових сертифікатів в 500 гривень на придбання будь-якої вишиванки або моделі із зимовї колекції", - ідеться у повідомленні.

Умови конкурсу типові для подібних постів: стати фаном сторінки+поділитись інформацією із друзями.

Читайте також: Українські дизайнери перемогли на конкурсі BENEXT

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Значно більший інтерес викликають власне ілюстрації: вишиванки і сорочки поєднують класичні візерунки і дуті рукава із сучасними оголеними плечима, капюшонами, незвичними формами декольте. Подекуди сорочки закінчують вирізами або, навіть, шортами.

Для колекції Український національний одяг використовувались також елементи авторських інтерпретацій Народного художника України, митця художнього ткацтва Сергія Нечипоренко.

На питання користувачки соцмереж про ціну однієї із моделей називають цифру у 4 800 гривень.

Переможця оголошеного конкурсу оберуть за допомогою сервісу випадкових чисел серед тих, хто виконав усі умови. Конкурс триває до 27 травня.