У мережі Facebook та Livejournal виклали та активно поширюють фото з підконтрольного терористам міста Краснодон Луганської області.

На підконтрольній бойовикам території невідомі зірвали меморіальну дошку, встановлену на честь партизанів з групи "Молода гвардія", і накрили нею каналізаційний люк.

Читайте також: Фото дня: на Луганщині воюють "Автоботи"

"Зрозуміло, працювала українська диверсійно-розвідувальна група. Жителі Краснодона не могли такого зробити, у них же діди воювали", - іронізують у мережі.

Нагадаємо, нещодавно у мережу виклали фото броньованої машини сил АТО, прикрашену "колісницею війни" - знаком "автоботів" із легендарної голівудської квадрології "Трансформери".

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Екіпаж "броньовика" наразі задіяний у обороні Луганської області. У них є іще один цікавий талісман: механік-водій "Михайлик", який супроводжує хлопців під час бойових виїздів.