Міліція в Кривому рогу затримала групу з семи осіб, яка організувала кілька порностудій. Про це повідомляє прес-служба МВС.

Організатори подавали оголошення в ЗМІ, пропонували дівчатам попрацювати на їхній студії. Зловмисники продавали порнофільми в режимі онлайн. Під час обшуків правоохоронці вилучили 16 комп'ютерів.

"Зараз вина осіб, причетних до скоєння вказаного правопорушення, повністю доведена, обвинувальний акт направлений до суду", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: У Краматорську затримали сімейну пару сутенерів

Рік тому в цьому ж місті міліція затримала трьох місцевих жителів, які знімали порнофільми за участю дівчат від 18 до 30 років, і продавали їх в інтернеті. Вони використовували 15 комп'ютерів, зловмисники експлуатували 30 дівчат для зйомок.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину
Показати ще

Нагадаємо, 27 січня в Запоріжжі затримали двох жителів, який через Інтернет продавали порнографію за кордон.