Сьогодні колишній фронтмен гурту "Ляпис Трубецкой" Сегей Міхалок отримав від голови Державної міграційної служби України Сергія Радутного посвідку на постійне проживання в Україні.

Такий самий документ вручили його продюсеру Антону Азизбекяну. Артист неодноразово заявляв, що захоплюється бойовим духом українців і їхнім прагненням до незалежності, тому він хотів би жити в одній країні з такими громадянами.

Ще в січні 2015 міністр культури В'ячеслав Кириленко подав клопотання до МВС з проханням надати дозвіл на проживання для Міхалка і його продюсера.

Читайте також: Групі Ляпіса заборонили виступи в Німеччині

Він аргументував це тим, що імміграція таких артистів відповідає інтересам України. Культурна діяльність "Brutto" сприятиме формуванню іміджу України як держави, в якій гарантовані можливості для вільного вираження своїх поглядів і переконань, зокрема через творчість.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Група "Ляпіс Трубецкой" записала пісню і тематичний кліп на тему Революції гідності "Воїни світла".

Нагадаємо, що посвідка на постійне проживання дає іноземцям право постійно мешкати в Україні і користуватися тими ж правами і свободами, а також мати такі самі обов'язки, як і інші громадяни.