У тимчасово окупованій терористами "Донецькій Народній Республіці" створили Паралімпійський комітет. Про це повідомив самопроголошений "міністр молоді, спорту та туризму" ДНР "Михайло Мішин.

"Сьогодні відбулася історична подія - було прийнято рішення про створення паралімпійського комітету ДНР", - зазначив "міністр".

Ініціатором створення став спортсмен-паралімпієць Сергій Бурлаков. Метою Паралімпійського комітету "ДНР" буде участь донецьких спортсменів на іграх в Ріо-де-Жанейро в 2016.

Читайте також: Міністр ДНР вкрав "Золото Донецька"

Нагадаємо, що сьогодні прем'єр-міністр Арсеній Яценюк повідомив про умови надання особливого статусу Донецькій та Луганській областях, якщо в них пройдуть місцеві вибори за українським законодавством. 20 травня Служба безпеки України та Державна служба фінансового моніторингу заблокували рахунки десяти ватажків терористичних організацій "ДНР", "ЛНР".

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще