30 травня у столичному кінотеатрі Cinema Сity відбудеться легендарна подія - "Ніч рекламожерів".

Про це повідомляє Cultprostir.

Глядачі зможуть продивитися добірку шедеврів рекламної індустрії із усіх кінців світу – від Швеції до Південної Африки, від Мексики до Японії.

"Цього разу глядач повинен ретельно підготуватися: на нього чекають божевільні танцюючі поні, реклама зубної пасти 1926 року, Дженніфер Лопес і Михайло Горбачов, зомбі-апокаліпсис, пісні та сентиментальні відео, серія соціальних роликів, жарти та пронизливі історії про справжніх героїв. Усі ці скарби "Сінематеки" є концентратом життя людства в двадцятому та двадцять першому столітті", - кажуть у прес-службі організаторів.

Читайте також: Жерар Депардьє в Каннах вигукнув "Слава Україні"

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Подія є відомим у всьому світі нон-стоп показом рекламних роликів із найбільшої приватної колекції цінителя рекламної майстерності та великого дивака Жана Марі Бурсіко.

Щорічний захід започаткували понад 30 років тому. Щоразу автор представляє нову добірку найбільш незвичайних та креативних роликів.

"Ніч рекламожерів" – це свято! Увійшовши у фойє кінотеатру, гості відразу ж потрапляють всередину багатопланового шоу з музикою та сюрпризами від партнерів і спонсорів заходу", - запевняють організатори.

За традицією, "рекламний бенкет" складається із трьох відділень та двох тривалих антрактів.

Шоу почнеться о 20:00, вартість квитка становить 300-400 грн.