На вулиці Воздвиженській відкрилася бібліотека нового формату — bOtaN. У цьому закладі можна читати, лежачи у гамаку, сидіти в інтернеті завдяки швидкісному Wi-Fi чи просто працювати. Величезний асортимент книг поділений на спеціальні категорії: "Справа", "Досвід", "Особистість", "Наука" і "Художня".

Основну літературу становлять книги про бізнес, біографії людей та історії компаній, книги про реальні події та науково-популярні праці. Організатори повідомляють, що їхня книгарня дуже прогресивна - немає застарілих книг, наприклад, бізнес-література не старша за 5 років.

У бібліотеці є робочі місця — крісла, гамаки, торшери, буфет з напоями та десертами та інтернет. В такій бібліотеці не передбачене спілкування. Немає місця, де можна поговорити.

"Ми поклоняємося тиші. Провести тригодинні переговори по скайпу комфортніше буде в спеціальних місцях, яких, на щастя, в Києві немало", - говорить співзасновниця проекту Олена Іванова.

Читайте по темі: У київських "карателів" з'явився свій бар

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Відвідування такого закладу платне – за годину читання на гамаках варто заплатити 30 гривень, або можна купити абонемент на місяць за 1400 гривень.

Нагадаємо, що нещодавно екс-директор "Яндекс.Україна" Сергій Петренко відкрив в Одесі коворкінг "Термінал 42".