Державна адміністрація залізничного транспорту з 31 травня відновлює залізничне сполучення між Києвом та Маріуполем. З 5 червня поїзди почнуть курсувати за маршрутом Львів-Маріуполь.

Про це повідомляє прес-служба "Укрзалізниці".

У відомстві зазначають, що поїзд № 584/583 Київ - Маріуполь відправлятиметься о 16:26, а до Маріуполя прибуватиме наступного дня о 12:46. Вын зупинятиметься на станціях Миронівка, П'ятихатки і Комиш-Зоря. У зворотному напрямку потяг почне курсувати з 1 червня.

Вже 5 червня в напрямку Маріуполя також почне курсувати поїзд № 70/69 зі Львова. Він вирушатиме о 17:40, а на кінцеву станцію прибуватиме наступного дня о 22:35. В зворотному напрямку потяг почне їздити з 7 червня.

У прес-службі зазначають, що відновити рух вдалося після підтвердження безпеки поїздів на цій ділянці від Міністерства внутрішніх справ і Служби безпеки.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Читайте також: Під Маріуполем знищили склад зброї терористів

Залізничний рух у напрямку Маріуполя припинили в кінці січня. Причиною була низка терактів і руйнуваннь бойовиками транспортних об'єктів залізничного полотна.

Наразі пасажирське й вантажне залізничне сполучення на сході України здійснюється лише на території, яку контролюють українські військові. В окупованих терористами населених пунктах транспортне сполучення зупинили.