У Криму підтоплені будинки і села в результаті рясних опадів, які йдуть останні півтори доби.

Зливні стоки в Сімферополі не витримали "великої води", яка мчала вулицями міста разом із сміттям, пише Сrimea-news.

На проспекті Перемоги робітники завершували укладання асфальту. Бордюри, які дорожники виклали на дорозі, перекрили шлях потоку води. В результаті вона потекла на тротуари і досягла висоти кількох сантиметрів.

Міський транспорт рухався повільно, оскільки через воду не було видно ям на асфальті. На дорогах утворилися затори. Вітер переламав гілки дерев. На вулиці Київській гілка впала на автомобіль, пошкодивши дах і розбивши лобове скло.

Дощі охопили весь Кримський півострів. Міністерство з надзвичайних ситуацій окупованого півострова оголосило штормове попередження на кілька днів.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Читайте також: 167 населених пунктів залишилися без світла

У Сімферополі в житловому будинку дощовою водою затопило підвал і двір. У Джанкої підтопленими виявилися 19 приватних дворів, а в 14 будинках вода дісталась житлових приміщеннях.

Над Красноперекопському районом пронісся смерч.

Крім того, в результаті від електропостачання відключені 24 населені пункти з населенням близько 9 тис. осіб. Вісім сіл знеструмлені частково.