З вечора 29 травня і до сьогоднішнього ранку на сході України була напружена ситуація. Про це інформує прес-центр штабу АТО.

120-мм артилерія, міномети та гранатомети терористів півтори години обстрілювали Широкине, що на Маріупольському напрямку. Лише після 20 години і до самого ранку там нарешті встановилась бойова тиша.

На Луганському напрямку бойовики із зенітних установок, кулеметів та гранатометів обстрілювали Щастя та Станицю Луганську. Мінометний вогонь накрив Трьохізбенку.

Читайте також: Бойовикам зірвали теракт у Станиці Луганській - прес-центр АТО

Українські військові на Донецькому напрямку в районі Красногорівки зіткнулись у бою з диверсійно-розвідувальною групою найманців. Бій з терористами тривав дві години. На щастя, загиблих серед бійців АТО немає. Також мінометами, зенітними установками та зі стрілецької зброї злочинці обстрілювали Кам'янку, Красногорівці, Піски, Опитне, Гранітне.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Бойове зіткнення з терористами відбулося і на Артемівському напрямку в районі Лозового. Зіткнення тривало не довго , а злочинці були змушені панічно тікати.

Артилерійським та мінометним вогнем, а також із гранатометів російсько-терористичні найманці накрили Широку Балку, Кірове, Расадки, Луганське, Лозове, Світлодарськ.