Так звана глава прокуратури Криму Наталія Поклонська загрожує кримінальним покаранням організаторам Євромайдану. За її словами, прокуратура встановила імена та прізвища всіх активістів на півострові.

Про це вона повідомила на своїй сторінці в Facebook

"Імена всіх цих людей поки що розголошуватися не будуть в інтересах слідства, але у Слідчого комітету велика доказова база їх провини. Серед командирів Майдану є як кримчани, так і жителі України", - ідеться в повідомленні.

Читайте також: Проти Чубарова порушили справу за сепаратизм

За її словами, ці люди звинувачуються в тому, що "віддавали незаконні накази атакувати з ланцюгами, палицями і "коктейлями Молотова" співробітників Беркута.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Люди, про яких іде мова, поки що ще не затримані, але покарання для них буде невідворотним - всі вони незабаром опиняться на лаві підсудних", - написала вона.

Нагадаємо, 29 травня у Криму порушили справу проти глави Меджлісу кримсько-татарського народу Рефата Чубарова "за посягання на територіальну цілісність Росії".

"Слідче підрозділ управління ФСБ Росії по Республіці Крим порушило кримінальну справу стосовно Чубарова за висловлювання із закликами до дій, спрямованих на зміну територіальної цілісності держави. Кримінальна справа - у виробництві", - повідомила так звана "прокурор" окупованого Криму.