В Донецькій області завершився суд над міліціонером з Краматорська. У травні минулого року, коли місто було під контролем бойовиків, він вступив до терористичної організації "ДНР". Там його призначили на посаду начальника відділу карного розшуку Краматорського міськвідділу міліції.

Краматорський міський суд засудив міліціонера до 8 років позбавлення волі за трьома статтями Кримінального кодексу: "участь у терористичній організації", "грабіж" та "зберігання вогнепальної зброї та бойових припасів".

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Донецької області.

Читайте також: Захарченко боїться виїжджати за територію "ДНР"

"Будучи членом терористичної організації "ДНР", міліціонер не забезпечив виявлення і розкриття кримінальних злочинів, скоєних її учасниками, та притягнення їх до кримінальної відповідальності. Тим самим він сприяв діяльності терористів на території Краматорська", - зазначає прес-служба.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Також прокурорам вдалося довести причетність міліціонера та його поплічників до озброєного нападу і пограбування підприємства.

Правоохоронці під час обшуку знайшли у будинку злочинця вогнепальну зброю та набої до неї.