Президент Петро Порошенко звільнив голів Тарутинської, Саратської, Савранської, Біляївської та Фрунзівської районних адміністрацій. Це сталося на 5-й день перебування на посаді губернатора Одещини Міхаїла Саакашвілі.

Голів Савранської та Фрунзівської райадміністрацій призначив на посаду Олександр Турчинов у травні 2014 року. Анатолій Узунов був поставлений уже Петром Порошенком у жовтні минулого року і виступав проти об'єднання сільських рад. Анатолія Серік-Басанова також призначив президент - тимчасово виконуючим обов'язки голови Саратського району. З посади голови РДА Біляївського району також звільнили Ігоря Войцеховсько.

Читайте також: Порошенко доручив Саакашвілі боротися з корупцією в Одесі

Нагадаємо, що 2 червня новий губернатор Одещини Міхеїл Саакашвілі пообіцяв звільнити 24 голів районних адміністрацій з 27.

"Ми набираємо нову команду за підсумками конкурсів. Я оголошу загальний український конкурс, а не тільки одеський", – сказав Саакашвілі.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще