Бажання бути красивою в день свого весілля є природним для всіх дівчат. Але коли справа доходить до оригінальності вбрання, інколи починаються курйози.

Про це розповідає kulturologia.

Тут може трапитись і наречена-яйце, і наречена-прибулець, і, навіть, наречена-восьминіг.

Читайте також: У день сім'ї одночасно одружились 24 харківські пари

Також змагаються в незвичності матеріали виготовлення вбрання: весільна сукня із презервативів, повітряних куль, паперу, поліетиленова сукня, або навіть весільна спідниця із святкового торту.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Окрім вбрань, полюбляють екзотику дівчата і під час самої церемінії.

Нагадаємо, 30 травня в Уельсі відбулося дивне весілля, на якому наречена шокувала гостей. 58-річна мешканка Англії Дженні Баклеф приїхала на власну церемонію в труні.

Труну причепили до мотоцикла. 51-річний наречений нічого не знав про затію своєї обраниці, але напередодні одруження жінка проговорилася. Наречений спочатку різко відреагував на пропозицію, але потім погодився і, з часом, йому теж це сподобалось.

"Я хотіла зробити щось по-іншому, не так, як у всіх", - повідомила Дженні.