Вчора ввечері в зоні АТО біля Красногорівки під Донецьком на протитанковій міні підірвався автомобіль з військовими. Про це повідомляє Новое время.

Загинули семеро військових. За інсайдерською інформацією, це міг бути їхній вибуховий пристрій, невдало встановлений, який належав ВСУ.

"Сьогодні о 14 годині біля населеного пункту Красногорівка в результаті наїзду на протитанкову міну вибухнув автомобіль інженерних підрозділи ЗСУ, що перевозив боєзапас на позиції українських військ. 7 військовослужбовців, шестеро з яких мобілізовані, й один контрактник, загинули на місці", - повідомив прес-офіцер сектору "Б" Євген Силкін.

Матеріал по темі: Україна ініціює засідання Радбезу ООН через події в Мар'їнці

Також в Кримському вчора ввечері на розтяжці з гранатою підірвалися троє бійців міліцейського батальйону. Про це повідомляє прес-служба глави Луганської військово-цивільної адміністрації Геннадія Москаля.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

"Близько 18.00 троє бійців міліцейського батальйону, який дислокується в селі, зачепили розтяжку з гранатою, яка вибухнула. В результаті всі троє отримали мінно-вибухові травми і осколкові поранення. Зараз поранені 28, 41 і 60 років перебувають у лікарні" , - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що вчора в Мар'їнці зранку відбувався бій військових з сепаратистами. За словами командира батальйону Київ-1 Євгенія Дейдея, місто обстрілювали з танків і мінометів. Бій закінчився після 14:00.