На Донбасі у складі сил АТО діє підрозділ спеціальної глибинної аеророзвідки "Фурія". Він успішно допомагає знищувати живу силу, бойову техніку, а також опорні пункти російських окупантів і місцевих терористів.

Про це повідомляє фонд "Вернись живим" на своїй сторінці в Facebook.

"Фурія" це одна з найкращих груп аеророзвідки в АТО. Група всіляко приховує факт свого існування.

Ці фото група зробила досить давно, тому їх можна публікувати. На одному з кадрів видно червона смуга - це трасер, яким бойовики намагалися збити безпілотник.

"Фурія" проводила розвідку в Слов'янську, Донецькому аеропорту, Пісках, Дебальцеве, Горлівці. Група виконує різні завдання: від пошуку складів боєприпасів та техніки у терористів -, до пошуку фур, які за гроші намагаються потрапити на окуповані території.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Читайте також: Терористи обстріляли українські позиції 40 разів - прес-центр АТО

Кожен виїзд на аеророзвідку - це ризик для екіпажу. Пуск потрібно проводити близько до лінії зіткнення, щоб безпілотник міг летіти глибше в тил противника і залишатися там довше.

Нагадаємо, що в березні цього року "Фурія" допомогла винищити щонайменше 18 танків, 23 БТРи і БМП терористів. Також за допомогою авіарозвідки групи, бійці АТО знищили 12 блокпостів бойовиків, 5 командних пунктів, 9 опорних пунктів, 7 артилерійських позицій і 4 склади боєкомплекту.