Бред Пітт зніметься у сатиричній комедії "Машина війни", заснованій на книзі Майкла Гастінгса "Дика і жахлива історія про американську війну в Афганістані". Права на екранізацію придбав сервіс Netflix. Режисером буде Девід Мішо він же написав сценарій. Картину планують випустити в 2016 році.

"Мені пощастило робити великий, сміливий фільм про складну і божевільну машину сучасної війни і про життя, які вона зачіпає", - прокоментував Мішо.

Крім роботи в якості актора, Пітт одночасно візьме на себе функції продюсера. У картині він зіграє головну роль. Йому належить втілити образ американського генерала, якому вкрай необхідно одержати "неможливу" перемогу над Афганістаном.

Матеріал по темі: Вступила в силу заборона на російське "ментовське" кіно

Прототипом персонажа Пітта став генерал Армії США Стенлі Маккрістал. У 2010 році він пішов у відставку після того, як журналіст Майкл Хастингс опублікував в журналі Rolling Stone інтерв'ю з ним. У ньому генерал допустив кілька різких висловлювань на адресу посла США в Афганістані Карла Ейкенберрі та інших американських політиків, включаючи віце-президента Джо Байдена.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагадаємо, що американський актор вже грав німецьких військових у фільмі "Безславні виродки" і "Лють".