Компанія "БРСМ-Нафта", за попередніми даними розслідування, виготовляла фальсифіковані нафтопродукти.

Про це повідомляє прес-служба МВС.

Комплекс споруд для зберігання, перевантаження, відпускання нафти та нафтопродуктів був побудований без належно оформлених дозвільних документів. Також нафтобазу ввели в експлуатацію з порушеннями.

Це може свідчити, за інформацією МВС, про незаконне виготовлення та зберігання фальсифікованих підакцизних нафтопродуктів протягом тривалого часу.

Правоохоронці проводять слідство за статтею Кримінального кодексу "Порушення правил безпеки на вибухонебезпечних підприємствах або у вибухонебезпечних цехах". Винуватцям загрожує обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на термін від двох до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися відповідною діяльністю на строк до трьох років.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Читайте також: На палаючій нафтобазі під Києвом знову стався вибух

Раніше начальник Головного управління МВС у Київській області Вадим Троян звинуватив "БРСМ-Нафту" в бездіяльності під час гасіння пожежі, яка сталась на нафтобазі під Васильковом.

Триває слідство.