У районі населеного пункту Очеретине пошкоджений магістральний газопровід Краматорськ-Донецьк. Причиною цього став тривалий обстріл бойовиків з важкої артилерії. На місці події триває пожежа і видно полум'я заввишки 50 метрів.

Про це повідомляє прес-секретар "Укртрансгазу" Максим Белявський на своїй сторінці в Facebook.

Зараз, за ​​його словами, персонал локалізує пошкоджену ділянку газопроводу.

"Газопостачання міст Волноваха, Маріуполь, Бердянськ буде призупинено на термін проведення ремонтних робіт. З моменту припинення бойових дій орієнтовно 1,5-2 доби ", - повідомив Белявський.

Прес-секретар підкреслив, що надзвичайна ситуація не вплине на транзит природного газу до Європи. Про відновлення роботи газотранспортної інфраструктури повідомлять додатково.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Читайте також: Вночі в Одесі прогриміли два потужні вибухи

Нагадаємо, сьогодні після 2 години бойовики в Луганській області підірвали залізничну колію на перегоні Попасна-Роти в декількох кілометрах від лінії розмежування. По цих шляхах поїзда доставляють вугілля на Вуглегірську ТЕС. Вибухівку заклала диверсійно-розвідувальна група терористів. В результаті пошкоджено близько 300 метрів шляху. На місці працюють ремонтні бригади і співробітники Держслужби з надзвичайних ситуацій. Відновлювальні роботи ускладнюються тим, що підходи до залізничної колії в багатьох місцях заміновані. Рух планують відновити завтра.