Російський військовий з міста Зеленокумск Ставропольського краю Толстокоров Роман, якого взяли у полон в Широкино Донецької області, розповів про ідею, яку сповідують бойовики.

Про це повідомляє видання "Подробности".

"Вони впевнені, що так і повинно бути. Що Вова Путін відбере собі всю Україну", - сказав він.

Чоловік дуже боїться повернення до Росії. Як зазначає видання, після закінчення зйомки допиту, він поцікавився: "Як думаєте, мене назад в Росію не зашлють?".

Читайте також: Саакашвілі допомогою Україні мститься Путіну - Креймер

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

За його словами, він залишив розташування бойовиків "ДНР" і перейшов на українську сторону після того, як подільники побили його через татуювання у вигляді свастики. Він зробив її давно - у в'язниці, коли відбував покарання.

Військовий не хоче повертатися до РФ, де він мав проблеми з поліцією, і не хоче щоб його обміняли на українського військового та повернули до бойовиків.

Разом з тим, росіянин вважає, що люди, які воюють за "ДНР", помиляються.

Вони хотіли краще жити матеріально- "як у Росії", але не врахували, що російські зарплати-великі, але також і не меншими є витрати.