Вчора популярна українська співачка Джамала презентувала третю композиції зі свого нового альбома під назвою "Подих". Вона сама написала текст і музику до нової композиції. У повному обсязі альбом вийде восени 2015 року.

"Коли я вчилася в консерваторії, в мене був закоханий хлопець. Він присвячував мені вірші, серед яких були рядки: "Твій подих, як спогад, він ніжний глибокий. Твій подих наповнює груди и рветься на волю". Півроку тому я перебирала консерваторські ноти і натрапила на листочок з цим віршем. Я згадала цей стан закоханості, нахлинули спогади",- повідомляє співачка.

Матеріал по темі: Джамала заспівала зі студентами про сесію і курсові

Співачка зазначила, що слова відразу ж виникли слова до нової пісні.

"Пісня "Подих" присвячена всім, хто здатний любити, хто пише вірші своїм коханим і здійснює заради них неймовірні вчинки", - зазначила вона.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Нагадаємо, що співачка нещодавно дала концерт в Києві, на якому виконала композит з нового альбому.