Міліціонера із Запорізького МВС Юрія Рясного звільнили за інцидент з георгіївською стрічкою. Про це на своїй сторінці в Facebook написав головний редактор запорізької газети "Мрія" Юрій Гудименко.

"Я дуже вдячний своїм друзям-волонтерам, витрачати час і нерви, народному депутату Антону Геращенко, який взяв цю справу під щільний контроль і надав неоціненну допомогу", - зазначив він.

Під час святкування Дня перемоги у Запоріжжі міліціонер у грубій формі відповів на прохання волонтерів зняти георгіївську стрічку. Екс-беркутівець звинуватив Україну у вбивстві мирних жителів на сході. Активісти написали заяву в міліцію.

Матерал по темі: Запорізька міліція вступилася за екс-беркутівця

Радник міністра МВС Антон Геращенко заявив, що він не повинен служити в українській міліції з такими політичними поглядами.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Незважаючи на це, начальник Запорізької обласної міліції відмовився звільняти Рясного з МВС, пояснивши це тим, що обвинувачений ніколи не служив в спецпідрозділі "Беркут".

Після цього волонтери та активісти почали активну інформаційну роботу для того, щоб зрадника-міліціонера вигнали з роботи.

Нагадаємо, що Запорізька область межує із зоною АТО, тому в ній посилені механізми боротьби з проявами сепаратизму.