В Одесі качка-художниця пише картини, які купують по 100 доларів.

Ідея навчити качку писати картини народилася у стиліста і дизайнера Aniri Kintevs під час відвідування виставки однієї художниці. Дивлячись на абстракцію, дівчина подумала: "Так навіть качка змогла б малювати". Пішла на ринок і купила майбутнього живописця.

Вік качки - два місяці. Її стать ще не визначена, тому й ім'я у неї універсальне - UTCA Popekinsky (Унікальний талановитий креативний художник). Прізвище Popekinsky теж невипадкове, адже це саме пекінська качка.

Процес прилучення до мистецтва почався відразу: в тарілки з фарбою опускали лапки качки, а потім відпускали її на аркуші паперу. Пізніше перната художниця вже почала ходити по полотні та тканинах.

Хазяйка качки каже, що її жарт перетворився на серйозне заняття. Багато хто замовляє качині роботи. Зараз спільно з hand made майстринею Анірі і UTCA розмальовують еко-сумки, футболки і майки.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

У шанувальників таланту художниці UTCA є можливість заглянути в її відеоблог "Качині історії".