Мережа ресторанів швидкого харчування "Макдоналдс" представила літню колекцію одягу.

Про це пише lenta.ru.

Всього презентували сім речей із зображенням фірмового бургера мережі - "БігМака".

У нову колекцію ввійшли плавальні шорти, чоловіча та жіноча термобілизна, постільна білизна, шпалери, спальник, одяг для собаки. Очікується, що найближчим часом в продаж надійдуть гумові чоботи і намети.

Читайте також: KFC роздають гнучкі Bluetooth-клавіатури

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Вартість речей варіює від 40 до 80 доларів. Їх доставка здійснюється в США, Канаду, Австралію і країни Європи. Весь прибуток від продажу речей передадуть благодійному фонду "Будинок Рональда Макдоналда".

Дебютна колекція одягу "Макдоналдс" була представлена ​​в березні цього року, однак її продавали лише на території Швеції. Тоді покупці могли придбати плащі, гумові чоботи і ковдри.

Натомість, житель Каліфорнії стверджує, що виявив у купленому в ресторані KFC обіді засмаженого щура. Студент опублікував фото в соцмережі з закликом відмовитися від фастфуду.

За його твердженням, менеджер ресторану приніс йому вибачення і визнав, що в їжі дійсно виявився гризун з вузькою мордою і довгим хвостом.

Однак представники компанії KFC у своєму коментарі скептично поставилися до цієї інформації.

"Наші курячі нагетси часто розрізняються за розміром і формою, і в даний час немає ніяких доказів на підтримку твердження, що це щур. Ми запропонували провести незалежну експертизу продукту в лабораторії за рахунок компанії, але клієнт відмовляється надати продукт", - йдеться в заяві компанії.

Нагадаємо, McDonald`s та KFC - два світових бренда мереж закладів швидкого харчування, що активно конкурують між собою.