У Київській області зловмисники під час пограбування застрелили 40-річного господаря будинку. У останні хвилини життя він встиг зателефонувати до міліції.

Про це повідомляє прес-служба ГУ МВС у Київській області.

"17 червня, о 15-й годині до чергової частини Києво-Святошинського райвідділу міліції зателефонував дільничний інспектор села Юрівка і повідомив, що під час несення служби до нього звернувся громадянин, який встиг тільки повідомити, що в його будинку в нього стріляли невідомі, після чого втратив свідомість", - ідеться в повідомленні.

Читайте також: Грабіжникові столичного банку дали фальшиві гроші

Зловмисники вирішили "розжитися" майном в одному з будинків села Юрівка, де один із злодіїв раніше працював різноробочим. Чоловіки віджали металопластикове вікно та проникли до помешкання.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

В цей час несподівано повернувся господар. Аби позбутися свідка, молодчики схопили із шафи дві мисливські рушниці і декілька раз вистрілили у бік чоловіка. Після чого зброю викинули на подвір'ї у каналізацію та зникли у невідомому напрямку.

Від отриманого наскрізного вогнепального поранення грудної клітини та крововтрати чоловік помер у кареті швидкої допомоги.

Вже за декілька годин правоохоронці встановили та затримали підозрюваних осіб.

Ними виявилися 24 та 27-річні жителі Києво-Святошинського району та 29-річний раніше судимий мешканець Васильківщини.

Зловмисники спокійно відпочивали за місцем проживання, не сподіваючись, що їх так швидко знайдуть.

За даним фактом правоохоронці відкрили кримінальні провадження за статтями "умисне вбивство" та "розбій" Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.