Автівки з солдатами та бронемашини рухались навіть не маскуючи розпізнавальні знаки Збройних сил Росії.

Перші свідки помітили велику колонну техніки в Шахтарську ще сьогодні зранку. У конвої рухалось 12 "Уралів" із озброєними людьми у військовій формі, дев'ять бойових машин піхоти, один легкоброньований багатоцільовий тягач МТ-ЛБ, одна командно-штабна машина і до десятка легковиків. До вантажівок були причеплені польові кухні і ємності для води.

Про це повідомляє svidok.ua з посиланням на місцеві джерела.

За повідомленнями мешканців, вся техніка попрямувала в бік окупованого Донецька. Міноборони не підтвердив, але й не спростував цю інформацію.

Читайте також: Бійці АТО затримали терориста "ДНР" з російським паспортом

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Раніше повідомлялося, що на сході України у складі незаконних збройних формувань, перебуває приблизно дев'ять тисяч російських військових, які мають на озброєнні 532 одиниці бронетанкової техніки.