Террористи сьогодні здійснили 37 атак на бойові позиції українських військових на сході країни. Про це повідомляє прес-центр АТО.

Зранку на підступах до Маріуполя, в районі селища Лебединське, вояки знешкодили диверсійно-розвідувальну групу терористів.

Найбільше обстрілів бойовики здійснили із заборонених мінометів калібру 120 мм. Їх вони використали для обстрілів Гнутового, що неподалік Маріуполя. Мінометний вогонь дійшов до Авдіївки та Золотого.

Населені пункти Курдюмівка, Майорськ, Кірове, Ленінське та Зайцеве, що в районі Артемівська, злочинці обстріляли з мінометів та 152-мм гаубиць.

Напружена ситуація спостерігається поблизу Донецька. Позиції бійців АТО атакували в Пісках, Авдіївці, Мар'їнці, де бойовики 17 разів обстріляли зі стрілецької зброї, гранатометів, озброєння бойових машини.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Матеріал по темі: Під Донецьком побачили колонну з 30 одиниць російської техніки

Голова Мар'їнської райдержадміністрації Володимир Мороз, повідомив, що внаслідок ранкових обстрілів загинули двоє мирних жителів, четверо отримали пораення. Їх госпіталізували до Курахового, оскільки в Мар'їнці лікарня не функціонує повноцінно.

У Красногорівці бойовики не дозволяють ремонтникам приступити до налагодження електропостачання.

На всіх напрямках впродовж дня активно працювали ворожі снайпери.