Служба безпеки затримала "цеховиків", які переробляли вогнепальну зброю.

Про це повідомляє прес-служба СБУ.

"Двоє зловмисників, 1960 та 1980 року народження, обладнали підпільну майстерню, де займалися переробкою стартових пістолетів у пристрої для стрільби травматичними патронами", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Крадії застрелили колишнього роботодавця на Київщині

Під час обшуків у них вилучили 13 перероблених пістолетів та револьверів іноземного виробництва, автомат АК-47 із ознаками переробки, три саморобні пристрої для безшумної стрільби та значну кількість боєприпасів різного калібру.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Зловмисників затримали. За фактом, розпочали кримінальне провадження за ст. 263 Кримінального кодексу "незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами".

Нагадаємо, наприкінці травня співробітники СБУ та військовослужбовці 41-го окремого мотопіхотного батальйону ЗСУ біля Старогнатівці Тельманівського району виявили та знищили склад зброї та вибухівки.

"Було виявлене сховище з двома протитанковими мінами, однією протипіхотною міною, одним РПГ-18, одним РПГ-22 (обидва радянського виробництва), тротиловою шашкою 200 г, електродетонатором, вогнепровідним шнуром довжиною 50 см, двома гранатами РГД-5, пакетом з патронами калібру 5,45 мм ", - йдеться в повідомленні.

Цей арсенал представники незаконних воєнізованих формувань "планували використовувати для здійснення терактів на території вказаного району для дестабілізації ситуації, а також інших провокаційних дій".