На базі Олександрійського аеропорту курсанти Національної академії Нацгвардії та спецназівці стрибали із парашутом із висоти 600 та 800 метрів.

Про це повідомляє прес-служба Національної гвардії України.

Спочатку курсанти пройшли теоретичну підготовку перед практикою. Начальник парашутно-десантної підготовки академії Володимир Халеб зазначив, що вони починають вивчати матеріальну та теоретичну частину, укладку парашуту, вихід з літального апарату, поведінку у повітрі та приземлення вже з другого року навчання.

Також у навчальному центрі академії побудований тренувальний комплекс для практичного навчання.

Після триденних зборів курсанти отримали нагрудні значки із кількістю виконаних стрибків.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Читайте також: Навчання снайперів-десантників відбулось під Миколаєвом

Начальник відділу повітряно-десантної та висотної підготовки Нацгвардії полковник Олег Василенко зазначив, що останній раз курсанти виконували стрибки у 97-98 роках, а тепер вони заплановані на кожен рік.

Нагадаємо, що раніше Міністерство оборони провело спільні тактичні навчання курсантів та професорсько-викладацького складу Військового інституту імені Корольова. Курсанти вчилися відбивати атаки диверсантів.